Favorieten #1 Sporty Style

Hier de aller eerste ‘favorieten’ van mij op een rijtje. Ik begin deze keer met producten die perfect aansluiten op mijn sportieve en gezonde leven…laten we zeggen dat deze producten het net een beetje makkelijker maken om mijn doelen te bereiken!

 1. Notitieboekje – Make it happen van de HEMA! Ik ben dol op notitieboekjes en ben ook echt iemand die honderden lijstje maakt op een dag. In dit boekje staan alle doelen en updates voor 2017 beschreven…motiverende tekst voorop toch?

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  Notitieboek ‘Make it Happen’
 2. Draadloze oordoppen voor tijdens het sporten! Dit zijn oortjes van Plantronics, waar ik super tevreden over ben. Geen draden in de weg tijdens het sporten, heerlijk muziekje op en gaan!

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  Plantronics Backbeat
 3. Dit is absoluut een goed boek om te lezen als je iets meer wilt leren over gezonde voeding, waarom beweging goed is voor je lijf en hoe je meer balans in je leven krijgt. Eenvoudig uitgelegd en met veel humor geschreven!

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  The Body Book – Cameron Diaz
 4. Drink je geregeld een eiwitshake en heb je dan een beker die lekt? Deze doen dat niet….BlenderBottle heeft diverse soorten en maten. Persoonlijk ben ik dol op de kleine versie, die is makkelijk voor onderweg! Woon je in de buurt van Breda…loop dan binnen bij Health Advies Breda om uit diverse soorten, kleuren en maten te kunnen kiezen.
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  Blender Bottles

   

 5. Last but not least…mijn favoriete tas! Op mijn werk kijken mijn collega’s vaak verwonderd toe hoe ik allerlei eten uit mijn tas tover. Altijd goed gekoeld en vers! Deze tas heb ik van mijn vriend gekregen en heb ik dagelijks bij me…echt je wilt niet meer zonder! Je kan hier 4 bakjes met voeding gekoeld meenemen, die ongeveer 8 uur lang goed gekoeld blijven…#kwarkalldayeveryday. Bovenin, aan de zijkanten en aan de voorkant zitten normale vakken voor de rest van je spullen. Sixpackbags heeft héél veel soorten en maten tassen voor zowel mannen en vrouwen….het is even een investering, maar meer dan de moeite waard.
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  Sixpackbag Meal Mangement Tote
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  Achterzijde van de tas, met het magische opbergvak!
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  Loving the details..

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  Hopelijk vond je het leuk om een kijkje te nemen in de producten die ik dagelijks in mijn handen heb…..niks is gesponsord of aangeboden, dit zijn echt producten waar ik fan van ben en graag bij jouw onder de aandacht breng!

  Wat zijn jouw favoriete producten?

  -x-

1 gedachte op “Favorieten #1 Sporty Style”

Geef een reactie