Favorieten #2 Winkelen in Breda

Winkelen is natuurlijk altijd leuk, maar vaak nóg net wat leuker in een andere stad. Breda wordt tegenwoordig steeds populairder en ik krijg ook regelmatig de vraag of ik nog tips heb voor leuke eettentjes of winkels. Vandaag mijn favoriete winkels om te bezoeken…

Breda City

De Nieuwe Winkel
Tolbrugstraat 24, Breda
De Nieuwe Winkel is een plek waar tientallen creatieve ondernemers onder één dak samenkomen. De meest creatieve, leuke en hippe artikelen vindt je hier. Een mooie hoed, kamerplantjes of cactussen, gave kussens voor in huis, ansichtkaarten, de mooiste dekens en geweldige sieraden…je kan het zo gek niet bedenken of ze hebben het. Leuk voor jezelf of voor een cadeautje, hier ga je nooit met lege handen naar huis!

 

 

Health Advies Breda
Tolbrugstraat 15a, Breda
Schuin tegenover De Nieuwe Winkel, vindt je HAB! Hier krijg je gratis advies en begeleiding in de vorm van eet- en trainingsschema’s om een fittere versie van jezelf te worden. Naast een vierpunts vetmeting krijg je een gesprek bij een coach die je gaat begeleiden om zo snel mogelijk bij jouw doel te komen. Speciale voeding of supplementen hierbij nodig? De winkel staat er vol mee! Loop zeker even binnen als je in Breda bent!

 

VerTear
Tolbrugstraat 16, Breda
Als je toch in de Tolbrugstraat wandelt, loop dan even binnen bij VerTear. Hier kan je terecht voor de lekkerste verse thee, een stukje gebak en prachtig porselein. Ze zijn pas enkele weken geopend, maar nu al een geweldige aanwinst voor de stad.

 

LOEKz Concept Store
Tolbrugstraat 11, Breda
Ben je op zoek naar originele outfit? Een gaaf cadeau of wat inspiratie? Loop dan even binnen bij LOEKz. Hier wordt je persoonlijk geholpen om iets te vinden wat bij jouw past. De dames die de tent runnen staan altijd voor je klaar met alle hulp die je nodig hebt.

 


Color Club Breda
’t Sas 2-3, Breda
Aan een zijstraatje van de Tolbrug zit winkelgebied ’t Sas. Hier vindt je een gezellig binnenplein met diverse winkels. Mijn absolute favoriet is Color Club Breda. Hier kan je terecht voor de leukste sieraden, tassen, cadeau’s, kleding en een gave woonaccessoires.

 

We Love Chocolate
Lange Brugstraat 18, Breda
Houdt je van chocolade of heb je zin in iets lekkers? Stap dan even binnen bij ‘We Love Chocolate’! Voor elke gelegenheid vindt je hier heerlijke chocolade, mooi verpakt en goed betaalbaar. En het beste? Je mag altijd gratis proeven 😉

 

Lunae Boutique Breda
St. Annestraat 8, Breda
Ben je klaar voor een nieuwe hippe outfit? Dan ben je hier aan het juiste adres. Bij Lunae Boutique kan je terecht voor stijlvolle outfits en leuke accessoires die erbij passen. Sokken, riemen, sjaals, kettingen, horloges en zonnebrillen…alles om jouw outfit af te maken is aanwezig! Bruiloft of feestje binnenkort? Laat je hier adviseren voor de beste outfit!

 

Uiteraard zijn er nog veel meer leuke winkels te ontdekken…maar als je een keer iets anders wilt dan alle standaard winkels, zijn dit echt aanraders!

Binnenkort mijn favoriete eet locaties in Breda!

Nooit meer iets missen? Volg dan mijn facebook pagina.

-x-

Geef een reactie